gucci tas sale rush, sneeakers, schoenen dames.

gucci tas Nodig:4 biefstukjes van 150 gr.6 theel groene peper (in flesje op vocht)2 sjalotjes1 eetl boter1 theel suiker2 dl bouillon1/2 dl cognac40 gr boterzout2 theel boter1 theel bloemBereiding:Het Food Film Festival (9-10-11 mei) is verhuisd naar de  Westergasfabriek. Voor de gelegenheid wordt een pop-up restaurant gebouwd en daar is geld voor nodig. De Franse gebroeders en  wereldberoemde sterrenchefs Laurent Jacques Pourcel  gaan samen met het FFF keukenteam op het Food Film Festival op 11 mei de zondagslunch te bereiden. Daar kan jij bij zijn als je eerst via http://www.foodfilmfestival.nl/ de Gouden Ticket koopt. Een sterrenlunch en samen het de heren ook nog naar de premiére van de film  “ L’Universelle des Pourcel.” Even bestellen die tickets, kosten maar 120 euro, is voor een prachtig doel dus. Bestrooi de biefstukken (dat mogen ook tartaartjes zijn natuurlijk) met peper en druk deze erin. Schil en snipper de sjalotjes en bak deze in de boter glazig. Voeg de suiker toe en laat dit licht karamelliseren. Giet de bouillon en de cognac erbij en laat dit alles tot de helft inkoken.  Bak de biefstukken 2 minuten aan iedere kant. Haal ze uit de pan en bestrooi ze met zout. Giet het ingekookte vocht bij de braadboter en roer alle aanbaksel los. Maak een papje van de theelepels boter en de bloem en voeg dit beetje bij beetje en al roerende toe. Giet een deel van de saus over de biefstukken en geef er de rest apart bij. Lekker Frans, hè?   Meer recepten vind je op onze pagina