zwarte moncler jas dames

„Het is belangrijk voor beroemdheden en gewone mensen om te onthouden dat foto's en andere gegevens niet meer alleen worden opgeslagen op de apparatuur waarmee ze worden vastgelegd”, aldus Ken Westin, beveiligingsexpert bij het Amerikaanse softwarebedrijf Tripwire.

Foto's van tal van bekende actrices en zangeressen werden zondag gepubliceerd via de website 4Chan. Het is niet duidelijk hoe toegang is verkregen tot de foto's. Een zwakte in de beveiliging van iCloud wordt genoemd als mogelijke oorzaak dat onbekenden bij de gevoelige beelden konden komen. Apple heeft nog niet gereageerd.

Enkele beroemdheden hebben gezegd dat de foto's echt zijn, terwijl anderen stellen dat ze zijn vervalst. Amerikaanse media spreken van een van de grootste hackschandalen in de recente geschiedenis.

Actrice Mary Elizabeth Winstead reageerde via Twitter: „Aan degenen die naar de foto's kijken die ik met mijn man jaren geleden heb genomen in de privésfeer van ons huis, ik hoop dat jullie je goed voelen over jezelf”.

Een woordvoerder van Oscarwinnares Jennifer Lawrence sprak van een „flagrante schending van de privacy”.


Related Articles:
uitverkoop moncler jassen
moncler maat 2
moncler kinder
moncler jass
moncler sale heren
moncler zomerjas kinderen