zomerjas moncler

De vrouw, woonachtig in Midden-Nederland, zegt zelf zo’n 400 tot 500 insluipingen te hebben gepleegd. Ze heeft onder andere in Doetinchem, Emmen, Almelo, Zandvoort, Coevorden, Bussum en Laren toegeslagen. Hoewel het exacte bedrag niet bekend is, bedraagt de buit minimaal enkele tienduizenden euro’s.

Volgens de politie ging ze zeer geraffineerd te werk. De dievegge koos bejaardentehuizen zonder elektronische toegangsbeveiliging uit. Ze zocht de ouderen meestal tussen 12 en 14 uur op, als ze gaan lunchen of een dutje doen. Ze liep meteen door naar de tweede of derde verdieping. Omdat daar geen zusterspost is, kon ze ongestoord te werk gaan.

Klusjes

Vervolgens inspecteerde ze naamplaatjes om zeker te weten dat ze bij een oude vrouw naar binnen zou lopen, omdat ze het niet bij mannen deed. Ze klopte aan en deed zich van dat moment voor als verzorgster en deed allerlei klusjes in de kamer. Intussen roofde ze ongemerkt sieraden mee. Ze reed in een zwarte Opel Meriva en een grijze Ford Mondeo.

Toen ze eind juli op heterdaad werd betrapt in Delden, kwam tijdens een huiszoeking haar massaroof aan de orde. Agenten troffen honderden gestolen sieraden aan. Al snel bleek dat ze het gros van de duurdere sieraden al had verkocht aan een heler. Ook die is inmiddels al opgepakt. Voor enkele slachtoffers die inmiddels al zijn overleden, is dat te laat, maar de politie wil dat de sieraden snel weer aan familieleden kunnen worden teruggegeven.

De politie heeft nog zo’n vierhonderd juwelen in bezit en is op zoek naar de eigenaren. Daarom organiseert ze aanstaande vrijdag een kijkdag op het politiebureau aan de Europaweg in Apeldoorn voor mogelijke gedupeerden. Een reconstructie van de rooftocht is vanavond te zien in Opsporing Verzocht.


Related Articles:
moncler 2014
moncler vest
moncler damesjassen
moncler shop
moncler muts grijs
moncler jassen outlet amsterdam