uitverkoop moncler jassen

Het bedrijf heeft volgens de rechter niet de benodigde vergunningen volgens de wet op het personenvervoer en moet zijn diensten daarom staken. Bij overtreding dreigt een dwangsom van 250.000 euro of gijzeling. Uber kan tegen de uitspraak van de rechtbank in Frankfurt in beroep gaan en om opschorting van de uitspraak vragen. De uitspraak is in ieder geval van kracht tot de mondelinge behandeling van een eventueel beroep.

Geen controle

Uber, overgewaaid uit het Amerikaanse San Francisco met het Europese hoofdkantoor in Amsterdam, voldoet volgens de koepel van taxibedrijven niet aan de normen die de belangen van de klant moeten beschermen: er is geen technische controle op het voertuig noch een gezondheidscheck van de bestuurder.

Uber wil zich met alle juridische middelen tegen het verbod verzetten. ,,Wij zijn van mening dat concurrentie voor iedereen goed is'', aldus het bedrijf in een reactie. ,,Voortuitgang en innovatie mogen niet worden afgeremd.'' Volgens Uber is het niet voor niets dat zo veel klanten gebruikmaken van Uber.


Related Articles:
moncler acorus heren
jassen moncler
oger moncler
moncler china
moncler muts rotterdam
moncler kids outlet