schoenen moncler

Toch wordt de hoofdmoot van de Hiswa te water gevormd door twee en een halve kilometer aan steigers waarlangs de fine fleur van de internationale jachtbouw ligt afgemeerd.

Groter aanbodAan de gemiddelde lengte van de boten is af te lezen hoe het gaat met de Nederlandse watersportmarkt. Dit jaar bedraagt de gemiddelde lengte bij de motorboten 11 meter tegen 11,50 meter vorig jaar. Ook bij de zeilboten is er een groter aanbod kleinere boten te zien.  

BestevaerDe kleinste boot van de beurs meet overigens slechts 3 meter 30. Het is de Delta Turbojet, een model vooral als tender bij een veel groter jacht zal worden ingezet. Het grootste jacht van de beurs is de 25 meter lange Princess 82 MY, een seriematig gebouwd superjacht uit Engeland. Bij de zeilboten is een aanbod te zien tussen de zeven meter lange Saffier SE 23 en de ruim 20 meter lange Bestevaer 66ST. 

Boten met een verhaalNieuw is het Paviljoen ‘Boten met een verhaal’, waar vijf boten die allemaal gefigureerd hebben in een artikel, een boek of een e-boek bij elkaar aan de steigers liggen. Daarnaast wordt een Hiswa Harbour Cruise georganiseerd, waarbij een beursbezoek kan worden gecombineerd met een tocht langs de bijzondere architectuur en de vele mooie andere plekken langs de IJ-oevers.  

HoverboardenBezoekers die liever actief willen zijn kunnen op de beurs kennismaken met een nieuwe rage die is overgewaaid uit het zuiden van Europa: hoverboarden, een soort snowboarden op een waterstraal. Op de bootshow tonen professionals hun kunsten en kan het publiek ook zelf een poging wagen (kosten hiervoor bedragen € 25 per 20 minuten).  

GratisOp en rond het water worden voor kinderen, jeugd en volwassenen activiteiten georganiseerd, waarvan de meeste gratis zijn. Zoals proefvaren in sloepen en open zeilboten, zeillessen voor kinderen, demonstraties hoverboarden, roeien, surfen, aquawalking, manoeuvreerclinics, man overboord clinics, demonstraties met de waterscooter door de KNRM en matchracen in Maxfuns 24.

Openingstijden Hiswa

De Hiswa te water vindt plaats van dinsdag 2 tot en met zondag 7 september 2014 in Amsterdam Marina op de NDSM-werf. Openingstijden dagelijks van 11.00 – 19.00 uur. Toegangskaarten zijn online met korting te bestellen. Het pontje over het IJ brengt bezoekers gratis in 12 minuten vanaf de NDSM-werf naar het Centraal Station en vice versa.


Related Articles:
moncler joggingpak
moncler muts vrouwen
moncler outlet nl
sale moncler
moncler heren jassen 2014
moncler mutsen