prijs moncler jas

Dat meldde maandag de Britse krant Daily Mail op basis van vermeende internetboodschappen van jihadiste Sakinah Hussain die in werkelijkheid de 45-jarige Britse Sally Jones zou zijn. Ze trad in de jaren 90 in het zuidoosten van Engeland op als gitariste van een all-girlrockband genaamd Krunch.

Jones zou afgelopen jaar verliefd zijn geworden op een circa 20-jarige islamitische computerhacker, Junaid Hussain. Ze zou zich in 2013 met hem in het Syrische Raqqa, de 'hoofdstad' van de soennitische extremisten van ISIS, hebben gevestigd. Ze bedreigt volgens Britse media vandaar op internet christenen en joden met de dood, onder meer onder het pseudoniem Umm Hussain al-Britani. Zo staat er dat ,,alle christenen moeten worden onthoofd met botte messen''.

Jones zou inmiddels zijn getrouwd met Junaid Hussain, een in Engeland gezochte computerhacker die het land ontvluchtte samen met 'hiphop-jihadist' Abdel-Majed Abdel Bary, een 24-jarige ex-rapper. Beide mannen zijn bij ISIS actief. De twee worden verdacht van betrokkenheid bij de moord in augustus op de Amerikaanse journalist James Foley.


Related Articles:
goedkope moncler muts
moncler jacks
moncler amsterdam online
moncler heren sale
moncler pullover
moncler winterjassen