nep moncler jassen

De jonge Britse acteur kan in ‘Game of Thrones’ niet lopen en wordt daarom rondgedragen door zijn dienaar Hodor (Kristian Nairn). ,,Kristian is mijn beste vriend op de set. Gelukkig maar, want het zou vervelend zijn om de hele tijd op de rug te moeten zitten van iemand die je eigenlijk niet mag”, vertelt Hempstead Wright in Venetië.

,,Ik hou van vooral van Kristians gortdroge humor. Hij maakt me vaak aan het lachen. Als dank zing ik de hele dag liedjes van Spongebob in zijn oor, van wie ik een groot fan ben. Al weet ik eigenlijk niet heel erg zeker of hij daar wel blij mee is.”

Hempstead Wright bezoekt het Lido voor de animatiefilm ‘The Boxtrolls’. In deze animatiefilm, buiten competitie te zien op de 71e Biennale, leent hij zijn stem aan hoofdpersoon Eggs. Zijn rol in ‘Game of Thrones’, waarin hij vanaf de pilot te zien was, geldt als zijn eerste acteerklus ooit. ,,Ik mocht de serie toen zelf nog niet kijken. En als er in het scenario teveel seks voorkwam, hield mijn moeder me weg bij de repetities.”

Een echte fan van de serie, wil de acteur zichzelf trouwens niet noemen. ,,Ik heb weinig met fantasy. En de boeken waar ‘Game of Thrones’ op gebaseerd is, heb ik nooit gelezen. Hooguit de samenvattingen op Wikipedia. Al is het natuurlijk wel gaaf om in de serie mee te spelen. ’t Levert ook rare situaties op. Je moet je voorstellen: ik heb een keer selfies gemaakt in een veld vol afgehakte hoofden. En tussen opname door ook wel eens koffie gedronken met levensechte zombies.”


Related Articles:
moncler bontjas dames
moncler dames jassen 2014
moncler jas lans
moncler jas mannen
moncler baby online
moncler jas heren