moncler t shirt dames De partijen die een bod overwegen op het voormalige Reaal willen dat de staat garanties afgeeft op de portefeuille woekerpolissen. Gebeurt dat niet, dan heeft de eveneens genationaliseerde verzekeraar ASR te veel voordeel in het biedproces, menen zij. Dat schrijft De Telegraaf dinsdag.

De staatsgarantie moet ervoor zorgen dat de nieuwe eigenaar van Reaal, inmiddels tot Vivat gedoopt, niet over een aantal jaar met flinke verliezen wordt geconfronteerd vanwege de Reaal-woekerpolissen. Over deze beleggingsverzekeringen met hoge kosten lopen al jaren rechtszaken.

Als ASR Vivat binnenhaalt, is er volgens de andere bieders al automatisch een garantie van het ministerie van Financiƫn. Bovendien zou investeringsfonds CVC een akkoord hebben met het ministerie over het overnemen van de beide verzekeraars en het woekerpolisrisico, schrijft De Telegraaf. Een betrokken adviseur zegt in de krant dat andere partijen hiermee wel erg veel nadeel hebben. "Je kunt je afvragen of de Europese Commissie daar akkoord mee kan gaan."

Het agentschap dat de staatsdeelnemingen beheert, het NLFI, zegt in een reactie tegenover De Telegraaf dat het uitgangspunt is om 'zo min mogelijk' garanties af te geven aan de koper. Wat betreft de beleggingsverzekeringen is de werkhypothese zelfs dat er geen enkele garantie wordt gegeven.


Related Articles:
moncler bontjassen dames
moncler muts kopen
moncler mutsen
pc hooftstraat moncler
moncler sneakers dames
winterjas moncler dames