moncler t shirt Nederlandse hotelkamers zijn in de eerste helft van dit jaar gemiddeld twee procent in prijs gestegen. Een overnachting kost nu gemiddeld 124 euro. Dat blijkt uit de Hotel Price Index van boekingssite Hotels.com.

Amsterdam was met vijf procent de grootste stijger. Een overnachting kost daar nu 142 euro. De prijzen in Haarlem en Groningen stegen met twee procent. In Haarlem betaal je nu 104 euro en in Groningen 87 euro voor een nacht. Utrecht steeg met een procent naar gemiddeld 98 euro.

In Den Haag bleef de gemiddelde prijs gelijk met 106 euro, maar in andere steden waren er dalingen. In Eindhoven daalden de prijzen met zes procent naar 88 euro en Maastricht is met 108 euro nu vier procent goedkoper.

In Rotterdam daalden de prijzen met vijf procent naar 92 euro, terwijl de stad vorig jaar nog de grootste stijger was. Volgens Hotels.com komt dit doordat er de afgelopen maanden veel nieuwe hotels zijn geopend in Rotterdam.

Wereldwijd steeg de gemiddelde hotelprijs met vier procent vergeleken met dezelfde periode in 2013. De prijzen stijgen al sinds 2010, maar de toename is sinds 2012 niet meer zo groot geweest. De gemiddelde stijging van vijf procent in Europa is de hoogste in zes jaar.


Related Articles:
moncler online kids
moncler pullover
moncler kinderjassen winter
acorus moncler
amsterdam moncler
moncler online sale