moncler ski jas dames

,,Het lijkt een rustige dag te worden, waarbij vooral zal worden gelet op wat Wall Street vandaag gaat doen. Daarnaast houdt men de situatie in Oekraïne in de gaten en is het wachten op het rentebesluit van de ECB op donderdag'', aldus analist Tom Muller van Theodoor Gilissen.

In het Verre Oosten lieten de belangrijkste beurzen dinsdag overwegend winsten zien. De Nikkei in Tokio sloot 1,2 procent in de plus en bereikte daarmee het hoogste niveau sinds eind juli. Een verdere verzwakking van de Japanse yen en een stijging van de lonen in Japan zorgden voor een positieve stemming onder beleggers. De All Ordinaries in Sydney kreeg er 0,4 procent bij nadat de Australische centrale bank voor de dertiende maand op rij de rente ongewijzigd liet op 2,5 procent.

Rustig

De AEX-index van de Amsterdamse effectenbeurs eindigde maandag na een rustige handelssessie 0,3 procent hoger op 414,23 punten. Beleggers moesten het doen zonder richtinggevend nieuws uit New York waar de beurzen gesloten waren vanwege Labor Day. De MidKap sloot nagenoeg onveranderd op 607,87 punten. De aandelenbeurs in Parijs sloot eveneens vlak. Londen en Frankfurt boekten na een korte eindspurt een winst van 0,1 procent.

De euro noteerde dinsdag voor aanvang van de aandelenhandel op 1,3123 dollar, tegen 1,3130 dollar bij het slot van de Europese beurzen op maandag. Een vat Amerikaanse olie kostte 95,82 dollar en was daarmee 0,2 procent goedkoper dan een dag eerder. Brentolie bleef stabiel op 102,77 dollar per vat.


Related Articles:
moncler bont
moncler jassen heren 2014
moncler winterjas kids
online moncler
dames moncler jassen
vest moncler