moncler schoenen kids

Mitchel is eigenlijk al op weg naar huis van het uitgaan, maar besluit om nog even langs te wippen. „Ik ben een half uur binnengeweest om wat vrienden te begroeten.”

Als hij weer weggaat, ziet hij hoe twee goede kennissen belaagd worden bij het aangrenzende betonbedrijf. „Ze werken voor dat bedrijf en hadden hun fietsen binnen gestald. Toen ze die wilden ophalen, glipte er een groep Marokkanen onder het rolluik door het pand binnen. Ik liep er naartoe en riep dat het niet de bedoeling was.”

Behalve een dreun op zijn neus met de ijzeren pijp krijgt hij nog twee trappen tegen zijn hoofd. Ook zijn twee vrienden worden te grazen genomen. Een loopt een gebroken arm op, de ander kneuzingen. „We weten niet wie ons hebben aangevallen. Het waren er veel en ze sloegen plotseling toe. Een van mijn vrienden kwam bij bewustzijn toen hij op de grond lag en zag dat hij omsingeld was door misschien wel twintig man.”

Meisje

Mitchels redding is een meisje geweest dat besloot in te grijpen. Ze sleepte hem bij de groep vandaan en belde 112.

„Ik hoop dat ik mijn oude neus terugkrijg”, zegt Mitchel terwijl hij op de bank ligt bij zijn ouders thuis. Hij zit onder de pijnstillers en kan alleen door zijn mond ademen. „In het ziekenhuis nam ik een selfie. Ik schrok me rot. Er was letterlijk niets van mijn neus over. De artsen hebben eerst de zandkorrels uit de wond moeten peuteren en toen alles aan elkaar moeten maken.”

Mitchel doet vandaag aangifte. Zijn vrienden zijn al bij de politie geweest. Die bekijkt of er genoeg aanknopingspunten zijn om de zaak in onderzoek te nemen.


Related Articles:
moncler jassen nl
dames moncler
moncler outlet kids
moncler dames muts
miinto moncler
moncler jassen outlet online