moncler muts wit

Een toezichthouder zou ''een nuttige aanvulling'' zijn, aldus het VVD-Tweede Kamerlid Ard van der Steur. Hij verwijst naar ervaringen in Groot-Brittanniƫ. Daar werkt het aanstellen van een toezichthouder bij problemen in private gevangenissen volgens hem goed. Hij heeft Teeven om opheldering gevraagd over de toestand in De Rooyse Wissel.

Geschokt

Van der Steur is vooral geschokt over de hoeveelheid messen en drugs in de kliniek en het feit dat de tbs'ers er structureel over lijken te beschikken.

Ook wil hij weten of het klopt dat medewerkers wapens en drugs binnen zouden smokkelen. Teeven moet de Inspectie Veiligheid en Justitie onderzoek laten doen naar de situatie in de kliniek, aldus het Kamerlid.

Onbegrijpelijk

Het CDA vindt het 'onbegrijpelijk' dat de VVD een aparte toezichthouder wil aanstellen, aldus een woordvoerster van de fractie in de Tweede Kamer.

''Het lijkt vooral een manoeuvre om de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie vrij te pleiten van diens verantwoordelijkheden. Een extra ambtelijke laag creƫren lost de problemen niet op. Dit is echt aan de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, die zijn werk moet doen.''


Related Articles:
bodywarmer moncler
gewatteerde jas moncler
moncler acorus sale
moncler zomer jas
moncler kids 2014
moncler online sale