moncler kids

Als het weer gaat regenen en watergangen overlopen, kan de grond geen water meer opnemen. Veel schappen maaien de slootkanten ook een keer extra, zodat het water zo gemakkelijk mogelijk doorstroomt.

Het hoogheemraadschap van Delfland haalt vanaf maandagmiddag het neerslagprotocol weer uit de kast. Dat betekent dat voorlopig ook daar het waterpeil in de polders wordt verlaagd. Als het veel harder gaat regenen dan nu wordt verwacht, moet ook het peil in de binnenstad van Delft omlaag.

Keerwanden

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier heeft uit voorzorg de keerwanden van de haven bij De Rijp gesloten. Ook zijn schotbalken aangebracht bij Beetskoog, omdat het water in de Schermerboezem al hoog staat. In het weekeinde is water in Assendelft en Heemstede weggepompt en is molen De Woudaap ingezet om water uit de Krommenieƫr Woudpolder weg te malen.

Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden houdt de situatie in Kockengen scherp in de gaten. In dit Utrechtse dorp bleef na de vorige plensbuien dagenlang een halve meter water staan. Net als elders wordt het waterpeil in de polders verlaagd, maar zodra er door nieuwe regen plassen in Kockengen gaan ontstaan zet het schap een noodpomp aan.

Vorige keer waren zes noodpompen nodig om het water uit huizen en van straten te zuigen. Ook in het aanpalende gebied van waterschap Amstel, Gooi en Vecht wordt al voorgemaald om onder andere Kockengen droog te houden.


Related Articles:
moncler shop amsterdam
heren jassen moncler
moncler jassen nederland
moncler kinderjas
groothandel moncler
moncler zwembroek