moncler jassen zomer Jordy Clasie heeft zich afgemeld voor de komende twee interlands van Oranje. De middenvelder kampt met hamstringklachten, meldt Feyenoord maandag. Clasie moest zich zondag in de slotminuut tegen Twente al laten vervangen. De Feyenoorder is na Arjen Robben, Klaas-Jan Huntelaar en Rafael van der Vaart de vierde afzegger.

"Ik voelde mijn benen vol lopen, terwijl ik al vaker wat last heb gehad", vertelt Clasie. "Daarom heb ik vandaag in samenspraak met de medische staf de knoop doorgehakt om niet naar Oranje te gaan, omdat ik me niet helemaal fit voel." De middenvelder krijgt een aantal dagen vrij van Feyenoord.

Het Nederlands elftal speelt donderdag in Bari een oefenwedstrijd tegen Italiƫ, vijf dagen later staat in Praag het EK-kwalificatieduel tegen Tsjechiƫ op het programma. Of een vervanger voor Clasie wordt opgeroepen is nog niet bekend.

Er was ook positief nieuws voor Clasie. Zijn contractverlenging werd maandag definitief beklonken. De aanvoerder zette zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2018. "Met deze club wil ik doorgroeien naar een hoger niveau."


Related Articles:
moncler sjaal
moncler store
neppe moncler jassen
moncler vesten
moncler ski
moncler jack