moncler heren sale

Een 30-jarige voetballer van Reuver 5 werd volgens de politie door meerdere spelers van VOS geschopt en geslagen tijdens een vechtpartij op het veld. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis. De wedstrijd werd gestopt en de Venlose voetballers vertrokken. Er is tot dusver niemand aangehouden.

Voorzitter Peeters legde uit dat VOS 6 al meer dan 10 jaar samenspeelt en er nooit problemen zijn geweest. „Maar dit is niet goed te praten.”

Het nieuwe seizoen in het amateurvoetbal is net begonnen en afgelopen weekeinde werd het ontsierd door ten minste twee incidenten. Op een voetbalveld in Drachten werd een 39-jarige man door een tegenstander in het gezicht geslagen. De 28-jarige verdachte uit Drachten werd aangehouden.

'Ernstige incidenten'

De KNVB spreekt over ernstige incidenten. De tuchtcommissie zal actie ondernemen, kondigde een woordvoerder aan. „Elk incident is er een te veel. Voetbal moet leuk zijn. Iedereen moet er plezier aan beleven”, reageerde een woordvoerder maandag.

De voetbalbond constateert al drie seizoenen een daling van het aantal excessen. Vorig seizoen telde de KNVB 363 ernstige incidenten.

Naar aanleiding van de gewelddadige dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen eind 2012 opende de KNVB een telefoonlijn die dag en nacht bereikbaar is voor clubs. Naar aanleiding van de incidenten in Reuver en Drachten is het nummer niet gebeld. „De politie was al met de zaak bezig”, legde VOS-voorzitter Peeters maandag uit.


Related Articles:
moncler nederland outlet
bodywarmer heren moncler
moncler kids 2014
moncler jas outlet
moncler kids amsterdam
sale moncler