moncler dames shirt 1. Gebruik overal een ander wachtwoord voor

Veel mensen gebruiken hetzelfde wachtwoord voor al hun online diensten. Dat is makkelijker om te onthouden, maar is ook een enorm veiligheidsrisico. Mocht een kwaadwillende hacker achter dit wachtwoord komen, dan kan hij of zij direct bij je mail, sociale media en andere webdiensten. Gebruik dan ook - in elk geval voor alle belangrijke diensten - een uniek wachtwoord. Password-diensten als 1Password kunnen uitkomst bieden.

2. Gebruik sterke wachtwoorden

Het is verbazingwekkend hoeveel mensen nog altijd ‘123456’ of een eigen verjaardag als wachtwoord gebruiken. Deze mensen zijn voor hackers makkelijke prooi. Zorg er dan ook voor dat je wachtwoorden minstens een cijfer, leesteken en hoofdletter bevatten - liefst meerdere van elk. Hierdoor wordt het een stuk lastiger te kraken.

3. Gebruik dubbele authenticatie

Sommige diensten, zoals Gmail, bieden dubbele authenticatie. Hierbij moet je niet alleen een wachtwoord invoeren, maar krijg je ook op je telefoon of andere accessoire een code toegestuurd. Hierdoor kan je alleen inloggen als je het wachtwoord én fysiek toegang tot je telefoon hebt. Ook dit maakt het hacken van je account stukken lastiger.

4. Upload niet automatisch je foto’s

Veel smartphones en tablets bieden de mogelijkheid om alle foto’s automatisch te uploaden naar een opslagdienst, zoals iCloud of Google+. Maak je weleens foto’s waarvan je niet wilt dat anderen ze kunnen zien, zet dit dan uit. Zodra een hacker namelijk je wachtwoord achterhaalt, kunnen ze al deze foto’s zien en downloaden. En als je niet doorhebt dat je gehackt bent, geef je hem of haar meteen ook toegang tot toekomstige foto’s!

5. Maak geen naaktfoto’s met je smartphone of tablet

De makkelijkste manier om ervoor te zorgen dat je naaktfoto’s niet gelekt worden, is door ze niet met een apparaat te maken dat in verbinding staat met het internet. Vergis je niet: alle apparaten waarmee je online kunt, kunnen gehackt worden. Er is dan ook geen honderd procent veilige manier om dergelijke kiekjes te maken en te delen met je partner(s).


Related Articles:
moncler winterjassen kids
moncler kids verkooppunten
moncler zomer jassen
moncler voorwinden
nieuwe collectie moncler jassen
moncler jassen heren outlet