moncler bont Miley Cyrus heeft een jaar nadat het uitging met Liam Hemsworth nog steeds sterke gevoelens voor hem. "Ik houd van Liam en Liam houdt van mij", zegt de zangeres over haar ex-verloofde in de Australische talkshow Sunday Night.

Toch staat de 21-jarige Cyrus nog achter de breuk met de Australische Hemsworth. "Ik moest de persoon worden die hier nu in deze stoel zit", legt de zangeres uit. "Als dat niet zou zijn gebeurd dan denk ik dat ik zou zijn ontploft. Ik moest mezelf die vrijheid geven."

Een van de veranderingen die de zangeres na de breuk doormaakte, was een sexyer imago. Zo staat Cyrus in weinig verhullende kleding op het podium en danst ze uitdagend. Kritiek op het gebrek aan lichaamsbedekking interesseert de zangeres niet zo veel. "Mode heeft me altijd beziggehouden. Ik groeide op met Dolly Parton, die bekendstaat om haar grote borsten, en mijn ouders zitten onder de tatoeages."

Ook negatieve reacties op haar voorliefde voor wiet vindt Cyrus onterecht. "Ik ben opgevoed met de gedachte dat marihuana niet slecht is", legt ze uit. "Ik promoot het niet in mijn liedjes en ik zeg niet tegen een groep kinderen dat ze allerlei drugs moeten gebruiken."


Related Articles:
jas moncler dames
moncler jas zwart
moncler vest heren
moncler t shirts
moncler winter
jas moncler heren