moncler bodywarmer Een contactverlenging van Zakaria Bakkali bij PSV is van de baan. De clubleiding heeft de aanbieding die het de 18-jarige aanvaller had gedaan weer ingetrokken, meldt PSV maandag op de website. Bakkali, die nog tot het einde van dit seizoen vast ligt in Eindhoven, keert daardoor niet terug in de selectie van het eerste en mag alleen wedstrijden spelen voor Jong PSV.

PSV probeert al langere tijd om Bakkali tot het tekenen van een nieuw contract te bewegen, maar telkens zonder resultaat. Ook Atletico Madrid en Eintracht Frankfurt klopten tevergeefs aan bij de Belgisch-Marokkaanse voetbal. PSV liet in de zomerstop al weten dat Bakkali naar Jong PSV wordt verbannen zolang er geen duidelijkheid komt over zijn toekomstplannen.

Bakkali is bij PSV een veelbesproken verschijning. De vleugelaanvaller speelde begin vorig seizoen een aantal goede wedstrijden in het eerste team van de Eindhovenaren, maar zakte daarna ver terug. Nu hij weigert om zijn contract te verlengen, kan hij aan het eind van het seizoen transfervrij vertrekken.


Related Articles:
moncler nederland winkel
moncler jas wit
moncler official site
moncler jas sale
moncler bontjas dames
dames moncler