goedkope moncler

De christendemocratische bestuurders vrezen dat mensen uit die buurlanden niet meer zo makkelijk snel even over de grens boodschappen doen of de horeca bezoeken. CDU-kopstukken herinneren CSU-minister Alexander Dobrindt eraan dat de tolheffing, die in 2016 moet worden ingevoerd, volgens het regeerakkoord alleen op snelwegen zou gelden.

„Wat slecht is voor de middenstand, is slecht voor Baden-Württtemberg, en dat kunnen wij niet steunen”, aldus CDU-deelstaatvoorzitter Thomas Strobl in de krant Bild am Sonntag. De CDU-voorzitter in NRW, Armin Laschet, ziet Nederlanders die met de auto de grens oversteken, slachtoffer worden van „bureaucratie, wegpiraterij en nieuwe grenzen”. De voorzitter van de NRW-delegatie in de CDU/CSU-Bondsdagfractie, Peter Hintze, wil niets weten van „een soort entreegeld voor Duitsland aan alle grenzen”.

De CSU slaat terug bij monde van zijn Beierse tegenhanger, Gerda Hasselfeldt. Zij heeft er naar eigen zeggen nog nooit van gehoord dat mensen uit Beieren niet meer naar buurland Oostenrijk rijden omdat zij daar een vignet moeten kopen.


Related Articles:
moncler forum
moncler jassen skihut
moncler jassen 2014 dames
moncler acorus green
moncler jassen dames online bestellen
moncler jassen heren