baby jas moncler

Dat meldt BuzzFeed. De man zelf zegt echter dat hij de kiekjes alleen verder heeft verspreid.

Op internet circuleert een lijst met namen van tientallen vrouwelijke beroemdheden van wie naar verluidt pikante foto's door hackers zijn ontvreemd. Van een deel van hen zijn ook echt al naaktfoto's opgedoken. Onder de slachtoffers bevinden zich grote namen als Jennifer Lawrence en Kate Upton. Bryan Hamade uit Lawrenceville zou erachter zitten, maar hij ontkent dat hij de foto's heeft buitgemaakt. Hamade wilde er naar eigen zeggen alleen een slaatje uit slaan. Ik ben geen hacker.

In een post op fotosite Imgur staat dat Hamade onder de gebruikersnaam BluntMastermind met zijn pc een screenshot maakte waarop de map met naaktfoto's te zien was. Op het plaatje, bedoeld om op te scheppen, waren per ongeluk ook zijn netwerk- en harde schijf te zien. Een paar Reddit-gebruikers vergeleken deze gegevens met eerdere Reddit-posts van Hamade en concludeerden dat hij degene moest zijn die de foto's heeft ontvreemd. Maar volgens Hamade is dat een misverstand.

Geen idee

Ik zit hier niet achter , stelt de man, die desondanks een advocaat in de arm wil nemen. Hij zag andere mensen de gelekte foto's uploaden op internetforum 4chan en dacht daar makkelijk gratis bitcoins mee te kunnen verdienen. Ik ben gewoon een sukkel die 4chan om de tuin wilde leiden en ik ben zo stom geweest om die sporen achter te laten. Maar met het hacken zelf beweert Hamade echt niks te maken te hebben. Ik heb geen idee hoe iemand in al die accounts zou kunnen komen.

Sinds hij door gebruikers van Reddit en beveiligingsexperts als mogelijke dader is aangemerkt, maken 4chan-forumleden hem en zijn familie het leven zuur. Het is een nachtmerrie en ik heb al 34 uur niet geslapen. Ze vallen me lastig door me constant te bellen en mailtjes te sturen, schelden me uit en dreigen mijn websites en die van mijn moeder te hacken. Haar site heb ik inmiddels uit de lucht gehaald. Hamade zag zich ook genoodzaakt om zijn Twitter- en LinkedIn-account te verwijderen.

Verantwoordelijk

De grote vraag is natuurlijk wie dan wel verantwoordelijk is voor het hacken en wie de foto's daarna als eerste op internet heeft gezet. Hamade sluit niet uit dat het om meerdere mensen gaat. Hij lijkt vastberaden om zijn naam te zuiveren. De man heeft trouwens geen geld verdiend met zijn plannetje. Ik heb er zo veel spijt van. Het is het domste wat ik ooit gedaan heb en ik hoop dat mijn leven hier niet door wordt verpest. Maar waarschijnlijk gaat dat wel gebeuren, want dit is wereldnieuws.


Related Articles:
moncler snowboots
moncler sneakers dames
moncler petten
moncler outlet roermond
moncler online store
moncler kleding heren